Skräddarsydda sajter - på riktigt!

Rosenblom Design blir Gallus Webbyrå

Lagom till företagets treårsdag rullar jag ut ett nytt namn och ny profil.

I höstas registrerade jag Gallus Webbyrå och sedan dess har jag i luckor kring andra projekt jobbat på den nya profilen. Nu känner jag mig redo.

I tre år jobbade jag under arbetsnamnet Rosenblom Design. Företaget utvecklades och med det funderingar kring framtiden. Jag ville ha en tydligare profil.

Rosenblom Design blir Gallus Webbyrå. Nytt namn. Ny sajt. Och under hösten och vintern har jag plöjt ner en massa timmar i utvecklingen av mina egna verktyg. Jag har även fejat och polerat på eget material. Jag har byggt om mina plattformar, kalibrerat mina verktyg och putsat på detaljer. Nu står jag redo i en ny kostym och med förbättrade verktyg som gör att jag kommer att kunna leverera ännu bättre och snyggare sajter.

I nuläget sker inga andra förändringar. Samtliga supportavtal fortlöper oförändrat. Jag har bytt namn på företaget. Men verksamheten är densamma.

Välkommen till min nya sajt!

Kommentera