Skräddarsydda sajter - på riktigt!

Varför WordPress?

Wordpress-logo1

Vi producerar våra sajter med publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt system med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

Här listar vi några av de viktigaste anledningarna till varför vi valt att jobba med WordPress:

Passar ALLA, privatperson som större företag

WordPress kan änvandas i sitt enklaste och ursprungliga utförande, som en blogg. Men med mängder av funktioner och möjliga anpassningar är inget projekt för stort för WordPress.

Gratis

WordPress är gratis att ladda ner och använda. Det betyder att du slipper dyra licensavgifter som följer med andra publiceringsverktyg.

Inga begränsningar

WordPress är så pass flexibelt att det inte finns några begränsningar designmässigt. Det finns dessutom ett bibliotek med tusentals funktioner att koppla på. Detta gör att WordPress kan skräddarsys på ett sätt som få system kan matcha.

Enkelt att hålla levande

Enkelt att uppdatera med nytt färskt innehåll. Inget program behövs för att uppdatera sin WordPress-sajt. All uppdatering sköts med fördel i webbläsaren. Det är inte lika enkelt som Word. Det är enklare.

Frihet för kunden

Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Men om vi och kunden skulle gå skiljda vägar av någon anledning är det inga problem att lämna över till någon annan. WordPress är ju världens största publiceringsverktyg.

Gillas av Google

WordPress är riktigt bra på sökmotoroptimering. Med en rad inställningsmöjligheter kan man enkelt göra de anpassningar för att webbplatsens sidor ska bli så optimala som möjligt för läsning av sökspindlar och indexering i sökmotorer.

Världens mest använda verktyg

Det är givetvis inget argument i sig. Men det för onekligen en mängd fördelar med sig. Blanda annat snabba uppdateringar, omfattande dokumentation och trygg framtid.

Snabba uppdateringar

Uppdateras ofta för att följa gällande webbstandard och täcka säkerhetshål. Säkerhetshål upptäcks tidigt och nya uppdateringar är snart tillgängliga.

Omfattande dokumentation

Det stora antalet användare innebär att information och hjälp aldrig är långt borta. Omfattande och väldigt bra dokumentation på nätet. Både för utvecklare och designers samt för kunden som ska använda verktyget.

Trygg framtid

Det kommer sannolikt att vidareutvecklas och vara ett publiceringsverktyg att räkna med i många år framöver.