Skräddarsydda sajter - på riktigt!

Så jobbar vi

Startskottet
Målbild
Idé
Skiss
Produktion
Översyn
Lansering

Vi diskuterar, gärna över en kopp kaffe, din målbild och med utgångspunkt ifrån den spetsar vi till ditt innehåll och bygger sajten med sikte mot målet.

Vi lyssnar till alla idéer men förespråkar enkelhet och funktioner som accepteras av alla webbläsare. Din sajt ska locka potentiella kunder att anlita er eller köpa era produkter, inte förvirra dem.

En förutsättning för att kunna jobba med fast pris är att vi inledningsvis fastställer målbilden. Eller ännu enklare, besvarar frågan ”varför ska ni ha en hemsida?”. En hemsida idag är en nödvändighet för ett seriöst företag. Men för en effektiv process och för bästa möjliga resultat ska man fundera på vad man vill ha ut av sajten. Det kan vara tydliga mätbara mål eller inte sällan så enkelt som bara sitt digitala visitkort.

När målbilden är satt och vi diskuterat lämpliga funktioner jobbar vi fram en ídé, som sen skissas och produceras. Vi publicerar sajten på tillfällig adress så att ni kan ta del av vårt arbete. Ni kollar igenom sajten och förser oss med feedback. Utefter den jobbar vi fram en färdig lösning som när ni är helt nöjda lanseras på korrekt adress.

 

Ring oss 031-7197670 - eller Fyll i vårt Kom-igång-formulär